Acum o sa va spunem cum puteti cumpara un kit de goblen de pe site-ul nostru, iar apoi o sa descriem pe larg cum puteti obtine reduceri  pentru cumpararea unuia sau mai multor kituri de goblen. In primul rand sa explicam cativa termeni – atunci cand spunem pe site-ul Broderii.info  foto la kituri cu goblenuri si broderii in cruce diagrame ne referim la intregul kit ce cuprinde diagrama propriu-zisa, fire, panza, ac si fotografia de control.

Pentru a comanda o diagrama (un kit) va trebui sa faceti click pe poza, sa lasati un comentariu scurt pentru pret si alte detalii, comanda se face prin mesaj privat pe pagina in care sa spuneti ce kit anume doriti, orasul unde trebuie trimisa comanda, numele si adresa celui ce va primi coletul. Plata se face prin transfer bancar, iar coletul poate fi urmarit online. In acest fel veti sti in fiecare moment unde se afla kitul dumneavoastra. In mod evident puteti comanda mai multe diagrame (kituri) de goblen, daca veti pastra in comanda acelasi nume si acelasi email, este suficient sa dati adresa si numele destinatarului o singura data.

Transportul este minim pentru comenzi include doar pretul transportului si postei, pretul este diferit pentru strainatate.

Sfaturi pentru gobleniste

Stim ca de cele mai multe ori sunteti membre ale unor forumuri, unde Doamne talentate ca voi discuta despre diverse teme legate de goblenuri. Daca veti plasa o comanda impreuna, iar apoi veti trimite intre voi ceea ce ati cumparat, transportul de la Chisinau la una din voi poate fi mai ieftin! Iar in Romania va fi desigur mult mai ieftin de trimis un colet foarte mic.

Profitati de reducerile la kituri de goblen

In momentul in care una dintre voi afla de o reducere oferita de site-ul Kit Goblen anuntati colegele de forum!