Kituri goblen la cele mai mici preturi

Diagrame Goblen la cele mai mici preturi

Bun venit pe site-ul iubitorilor de goblenuri si broderii in cruce! Asa cum am promis acum ceva timp demaram un proiect care cu siguranta ii va ajuta pe toti cei ce si-au dorit sa cumpere kituri cu goblenuri si broderii in cruce de la Luca’s – Republica Moldova la cele mai mici preturi de pe piata. Vom da posibilitatea de a alege din galeria de goblenuri a peste 500 de modele, dintre care unele abia aparute pe piata, toate albumele cu kituri, dar nu numai…(carti pentru studiu a tehnicilor de cusut, palete culori, albume pentru inspiratie), toate pot fi vazute AICI!

Stim cat de costisitoare poate fi achizitionarea unui kit de goblen de calitate, iata de ce vrem sa va oferim o bucurie cu ocazia apropiatelor sarbatori de iarna, de aceea veti putea cumpara kituri de goblenuri de la firma Luca’s din Chisinau la preturi incredibil de mici. Transportul gratuit in Romania pentru comenzi mai mari de 600 de lei [RON]! Chiar daca nu vom vinde exclusiv goblenuri de la Luca’s Chisinau, pentru inceput vom posta kiturile doar pentru aceasta firma, urmand ca pe masura ce vom avea o oferta cat mai larga, aici ne referim la poze si modele de goblenuri, sa diversificam oferta.

Galeria de kituri goblenuri si broderii in cruce completa este deja disponibila pe FaceBook, pentru a reusi sa vedeti pozele la o dimensiune acceptabila. Momentan vom utiliza pagina Kit.Goblen pe care o puteti accesa din subsolul site-ului nostru.  Site-ul nostru impreuna cu Broderii.info se va ocupa si de vanzarea online a lucrarilor celor care sunt fani ai paginii de FaceBook amintita mai sus.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Broderii infoGoblene, broderii, kituri si diagrame, cross stitch kits, pattern2021