La fel ca un smartphone, un smartwatch cu Android ofera utilizatorilor acces direct la anumite tipuri de informatii si caracteristici inteligente pentru a adauga un plus de comoditate in viata acestuia. In timp ce majoritatea ceasurilor inteligente abordeaza o baza de aplicatii similare intre ele, exista si cateva diferente. Cu toate acestea, veti observa ca cele mai multe va ofera posibilitatea de a primi notificari, apeluri, mesaje sau update-uri de aplicatii. Daca va doriti sa va achizitionati un smartwatch cu Android este bine sa cercetati piata cu atentie pentru ca, in acest moment, se gasesc numeroase modele. In primul rand trebuie sa aruncati o privire la optiunile primare, iar apoi sa decideti daca va doriti un model anume.

Ce ar trebui sa obtineti de la un smartwatch?

Prioritatile pentru fiecare dintre noi sunt diferite, precum si stilul de viata, iar un smartwatch trebuie sa ne usureze munca in functie de ritmul zilnic al fiecaruia. Totusi, in general, oamenii isi doresc de la un smartwatch cateva functii cheie precum: sa primeasca notificarile, sa nu plateasca mult pentru un astfel de gadget, sa il poata personaliza si actualiza.

Notificarile sunt o caracteristica extrem de importanta deoarece aceste ceasuri stau pe incheietura mainii, iar posesorul poate sa traga cu ochiul pentru a vedea daca a primit un mesaj important sau daca il poate ignora. Acest lucru este un mare avantaj deoarece puteti ramane in contiunare informat si conectat in timp real, fara a intrerupe in mod grosolan conversatia pe care o aveati sau alte activitati.

In plus, fie ca sunteti intr-o intalnire, sedinta sau la cinema, ecranul smartwatch-ului nu va atrage privirile celor din jur deoarece luminozitatea si volumul acestuia pot fi reglate. Practic, un ceas inteligent va permite sa stati conectat si informat, fara a va intrerupe in mod constant activitatile.

smartwatch