Cu siguranta ca toata lumea astepta noile kit-uri cu diagrame de la Luca’s Chisinau (Artgoblen), iata de ce va prezentam doar cateva din cele mai noi modele, pe care le puteti comanda chiar acum de pe site-ul nostru. Aveti aici doar trei din cele mai noi modele puse in vanzare de cel mai cunoscut producator de kit-uri de goblenuri din Republica Moldova. Iar Kit Goblen le pune la dispozitia voastra la avantajosul pret de producator!

 

 

Reduceri de sarbatori, cereti oferta personalizata de pret si beneficiati de reducerile din aceasta luna! Si nu uitati, pentru fiecare distribuire pe FaceBook putetii primi discount-uri substantiale la oricare dintre kit-urile si diagramele de pe site-ul nostru!

 

Diagramele de mai jos pot fi ale Voastre daca le doriti, trebuie doar sa ne scrieti si sa faci o comanda! Daca veti cumpara impreuna cu prietenele tvoastre, valoarea reducerii e mai mare! Cum comandati o singura diagrama [kit goblen]? Faceti click pe poza si in formularul ce apare sub poza posteaza comanda! Sau cere mai multe goblenuri direct de pe FaceBook!