Acum o sa va spunem cum puteti cumpara un kit de goblen de pe site-ul nostru, iar apoi o sa descriem pe larg cum puteti obtine reduceri de pana la 50% pentru cumpararea unuia sau mai multor kituri de goblen. In primul rand sa explicam cativa termeni – atunci cand spunem pe site-ul Kit Goblen diagrame ne referim la intregul set ce cuprinde diagrama propriu-zisa, ata, panza, ac si fotografia de control.

Pentru a comada o diagrama va trebui sa faceti click pe poza ei, sa plasati comanda in care sa spuneti orasul unde trebuie trimisa, numele si adresa celui ce va primi coletul. Plata se face prin transfer bancar, iar coletul poate fi urmarit online. In acest fel veti sti in fiecare moment unde se afla kitul dumneavoastra. In mod evident puteti comanda mai multe diagrame de goblen, daca veti pastra in comanda acelasi nume si acelasi email, este suficient sa dati adresa si numele destinatarului o singura data.

Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 499 RON – dar la comenzi mai mici pretul transportului variaza intre 10 si 20 de lei in functie de localitatea unde trebuie sa ajunga kitul de goblen comandat.

Sfaturi pentru gobleniste

Stim ca de cele mai multe ori sunteti membre ale unor forumuri, unde fete talentate ca voi discuta despre diverse teme legate de goblenuri. Daca veti plasa o comanda impreuna, iar apoi veti trimite intre voi ceea ce ati cumparat, transportul de la Chisinau la una din voi poate fi GRATUIT! Iar in Romania va fi desigur mult mai ieftin de trimis un colet foarte mic.

Profitati de reducerile la kituri de goblen

In momentul in care una dintre voi afla de o reducere oferita de site-ul Kit Goblen anuntati colegele de forum! Puteti primi o reducere de pana la 25% in cazul in care colegele voastre vor face si ele o comanda [veti primi un cod de reducere, pe care-l veti transmite colegelor], iar daca faceti comanda impreuna, puteti obtine pana la 50% reducere! E formidabil, nu-i asa?