Bun venit pe site-ul iubitorilor de goblenuri, asa cum am promis acum ceva timp demaram un proiect care cu siguranta ii va ajuta pe toti cei si-au dorit sa cumpere kituri de goblen de la Luca’s – Republica Moldova la cele mai mici preturi de pe piata. Vom da posibilitatea de a alege din galeria de goblenuri a peste 450 de modele, dintre care unele abia aparute pe piata.

Diagrame Goblen Luca’s la preturi mici

Stim cat de costisitoare este achizitionarea unui kit de goblen de calitate, iata de ce vrem sa va oferim o bucurie cu ocazia apropiatelor sarbatori de iarna, de aceea veti putea cumpara scheme de goblenuri de la firma Luca’s din Chisinau la preturi incredibil de mici. Transport gratuit in Romania pentru comenzi mai mari de 500 de lei [RON]!

Chiar daca nu vom vinde exclusiv goblenuri de la Luca’s Chisinau, pentru inceput vom posta kiturile doar pentru aceasta firma, urmand ca pe masura ce vom avea o oferta cat mai larga, aici ne referim la poze si modele de goblenuri, sa diversificam oferta.

Galeria de goblenuri completa va fi disponibila pe FaceBook, pentru a reusi sa vedeti pozele la o dimensiune acceptabila. Momentan vom utiliza pagina Ro.Goblen pe care o puteti accesa din subsolul site-ului nostru.  Site-ul nostru impreuna cu KitGoblen.ro se va ocupa si de vanzarea online a lucrarilor celor ce sunt fani ai paginii de FaceBook amintita mai sus.

Cos cu panselute – B 503 – pret fara reducere 191 lei