Articolele tricotate in interior de o lunga perioada de timp s-au dovedit a fi atat practice cat frumoase si stilate. Cat fac numai perdelele sau paturile tricotate in tehnica loin.

Pouf-urile (otomanele) tricotate sunt binevenite in fiecare casa.

Cu cativa ani in urma am vazut intr-o revista „Burda pentru tricotat“ un pouf alb tricotat, mare, vascos, cu un diametru de o jumatate de metru, daca nu mai mult. M-a cucerit din prima si am decis ca, de indata ce voi avea o camera de zi, fac acest lucru, poate mai multe decat unul.

Nu am putut tine asta doar pentru mine, va invit si pe voi sa admirati frumusetea acestor accesorii de mobilier crosetate impreuna cu mine. Poate va veti inspira la ceva nou si inedit pentru voi! Am cautat modelecare pot fi potrivite in interiorul casei unui om normal, fara fite.

Clasic, simplu si elegant. Unele se cer a fi in set – pentru o companie distractiva de prieteni. Puteti chiar sa jucati in „scaunul muzical”.

Unele sunt pentru cei care sunt complet plictisiti. Personal, nu as risca astfel de tricot. Si in sfarsit – urechile mimice.
Va multumesc pentru atentie! Sa aveti idei stralucitoare, o multime de inspiratie pentru renovarea interioara si un pic de pnebunie frumoasa!

Vedeti intreg albumul cu aceste modele AICI !