Am primit cateva sute de email-uri legate de modalitatea de a vinde goblenurile lucrate pe un site personal. Aveti posibilitatea de a crea un site personal gratuit pe portalul e4Ro, asemanator cu acesta. Tor ce trebuie sa faceti este sa faceti o cerere in acest sens, sa aveti putin talent la scris, pentru a scrie despre arta de a picta cu acul, si cam atat. Va mai trebui sa alegeti un nume la site-ul dumneavoastra, de exemplu al nostru se numeste Kit Goblen, al dumneavoastra se poate numi asa cum vreti, teoretic nu cred sa ajungem curand sa avem dublarea numelui.

O problema mai delicata este cea a pozelor, ele trebuie sa nu fie nici prea mici, dar nici prea mari, cam la dimensiunea pozelor prezentate la noi pe site. La inceput va putem ajuta noi in mod gratuit sa dimensionati pozele, nu este o mare problema, insa problema principala este textul.

Pentru a avea un site GRATUIT in reteaua eGoblen va trebui sa scrieti cel putin odata sau de doua ori pe saptatama, texte cel putin la fel de lungi ca cele pe care le vedeti la noi pe site. Puteti trata oricare din temele legate de arta goblenului, nu conteaza. In plus veti primi promovare gratuita! Iar ce este mai interesant este faptul ca veti putea primi bani de pe urma expunerii – chiar si in cazul in care nu vindeti nimic! Cum? Nimici mai simplu, programul se numeste adf.ly, care te plateste in functie de numarul de afisari a pozelor – afisare in mod natural – nu puneti prietenii sa dea click pe poze, riscati sa vi se blocheze contul. Daca goblenurile voastre sunt interesante, totul va merge de la sine! Puteti castiga intre 50 de centi si 2 euro la 1000 de afisari distincte – adica calculatoare diferite. Nu e mult, dar e GRATIS!

Goblen natura