Cand sufletul cere ceva luminos si neobisnuit, nu este nimic mai bun de facut decat sa-ti indrepti privirile spre arta. Astazi, vom impartasi cu voi informatii despre activitatea lui Judit Just, mesterita calificata, care provine din insorita Barcelona.

Uimitoarele tapiserii ale lui Judit Just niste valuri viu colorate

Artista creeaza tapiseriile sale viu colorate, dimensiunea carora variaza intre 40×60 cm din fire de lana sau bumbac. Judith a tesut prima sa tapiserie la varsta de unsprezece ani, cu toate acestea, inainte de a dezvolta o adevarata pasiune pentru tesutul covoarelor si broderiilor, ea a trebuit sa incerce la inceput proiectarea de imbracaminte, sa-si probeze abilitatile in sculptura si ceramica. „De-a lungul timpului, am inceput sa simt un dor pentru tesaturi si fire … Cand am primit masina de cusut a mamei mele, am realizat ca nu vreau sa fac nimic altceva“, – spune Judit.Nascuta in Barselona, si-a intalnit viitorul sot, Samuel Clemons si s-a mutat in Asheville, Carolina de Nord unde acasa, si-a infiintat studioul ei in casa cu energie verde. Este surda de o ureche si poarta ochelari. Ea spune ca cel mai multe vede si simte prin mainile cu care lucreaza. Desi Barcelona acum este departe, insa istoria artizanala bogata, i-au modelat gusturile si modul in care functioneaza. Judit a insusit toate tipurile de arta si tehnici de textile, a invatat sa vopseasca, tesutul, broderia, aplicatiile, tehnici vechi si noi, naturale si chimice, cu proiecte mari si mici.

Fotografiile prezentate aici Tapiseriile uimitoare ale lui Judit Just va permit din plin sa admirati si sa va bucurati  de textura multistratificata si culoarea acestor uimitoare tapiserii.