Pasionata de tot ce este neobisnuit, neordinar am adunat o colectie de tricot stradal. Foarte interesant, atunci cand mesterii ies din case pentru a crea frumuseti pentru toata lumea! Lucrarile sunt foarte mari, in unele cazuri, ireale si demne de respect.

Bucuria tricotata: 20 de lucrari incredibile, mari, colorate pentru inspiratie!

O astfel de lucrare te inspira, chiar daca tu nu stii sa le faci.

Nu-mi pot imagina cum poti taia in acel mod sarma, s-o indoi astfel. Fiecare indoire necesita un efort nu gluma, doar nu-i un fir flexibil. Și in acelasi timp, sa pastrezi imaginea pe care doresti s-o realizezi!

Imi place folosirea indemanarii in cu totul alt scop! Este crearea a ceva radical nou, neobisnuit!

Puterea mea de imaginatie nu ajunge chiar la astfel de fantezii, dar intotdeauna admir aceste lucrari, chir daca pe unele nu le inteleg, admir curajul celor care le fac. Orice abilitate este demna de respect!

La vederea fotografiei cu fluturele, creierul meu si-a luat zborul.

Cu toate acestea, aceste robinete m-au inspirat mult! Ideea este pur si simplu minunata! Te duce cu gandul, ca doar apa vie, curgatoare da lumii toate culorile!

Tema mea preferata: pentru a da lucrurilor a doua viata. In cazul rachetelor de tenis sau badminton: ghergheful ideal pentru brodat. Dupa parerea mea, s-ar potrivi perfect in interior. Le cred un decor potrivit intr-o casa de vacanta, pe veranda, poate chiar intr-un buchet!

Si la sfarsit scoatem cultura si o dam pe strazi! Abordarea individuala este minunata!

Orice conversie si transformare a creativitatii, orice intretaiere si noi aplicatii sunt binevenite: lasati imaginatia sa zboare. Aceste imagini spectaculoase le puteti vedea AICI!