Este înțelesă pasiunea ta pentru broderie de către cei apropiați? O aprobă ca pe un hobby sau o înțeleg ca pe o necesitate, un mod de a te relaxa și a scăpa de rutina zilnică, oferindu-ți un sentiment de liniște și bucurie? Uneori, brodatul poate stârni sentimente de vinovăție din cauza timpului și banilor investiți în această activitate, dar broderia nu este doar o pierdere de timp. În cele ce urmează, vom încerca să demonstrăm acest lucru.

Conținut:

  1. De ce începem să brodăm?
  2. Emoțiile oferite de broderie
  3. Scuze pentru brodărițe

De ce începem să brodăm? În zilele noastre, oamenii nu mai brodează pentru că este o necesitate, ci pentru suflet. În trecut, broderia era esențială pentru a decora hainele și casa, fără de care era dificil să creezi haine festive pentru familie sau să transformi locuința într-un cămin confortabil. Mai mult, o femeie care nu știa să brodeze era considerată o gospodină nesatisfăcătoare. Acum, brodatul a devenit un hobby care aduce emoții pozitive și, în rare cazuri, poate aduce venit suplimentar. De ce începem să brodăm?

Mulți încep să practice broderia încă din copilărie, fiind învățați de mamă sau de bunică. Alții descoperă broderia în viața de adult. Cineva din cercul apropiat le-a arătat lucrările sale și a stârnit dorința de a încerca și tu să creezi ceva similar. Există cazuri în care oamenilor le-a plăcut foarte mult o lucrare brodată pe care au văzut-o o singură dată și au simțit o dorință irezistibilă de a avea și ei ceva similar. Introducerea în lumea broderiei a avut loc printr-o încercare sau prin recomandare. Dar hobby-ul pentru toată viața devine doar pentru cei aleși. Nu oricine se infectează cu virusul broderiei. Există oameni care sunt complet indiferenți la broderie. Dacă aveți astfel de persoane în cercul vostru, este mai bine să știți acest lucru dinainte. Oricum, cadourile brodate nu le vor plăcea și nu vor susține o discuție despre pasiunea voastră.

Emoțiile oferite de broderie Mulți brodărițe sunt de acord că broderia are un efect calmant. Oferă o senzație de fericire și liniște, relaxând după o zi tensionată. Ajută la ameliorarea oboselii acumulate. Permite comunicarea cu persoanele cu aceeași pasiune și să cunoști oameni noi. Mulțimea iubește procesul de creare a frumuseții, când din materiale simple rezultă o capodoperă. Ce poate fi comparat cu bucuria încheierii unui proces lung și dificil? Cum crește stima de sine! Am reușit! Toate aceste emoții sunt foarte importante. Desigur, le puteți obține, practicând și alte activități, dar broderia le oferă aproape imediat.

Scuze pentru brodărițe Dacă cei apropiați, rudele și colegii de muncă nu împărtășesc pasiunea pentru hobby-ul tău, atunci ai nevoie de motive serioase pentru a te justifica. Unul dintre acestea ar putea să funcționeze, sau poți folosi fiecare în parte.

1. Bordez un cadou pentru o prietenă, ea adoră broderia. Și încă am în plan să fac cadouri și altor prietene și colegi de muncă. Și ei iubesc broderia.
2. Am încă seturi și scheme pentru broderie. Trebuie să le termin pentru a nu se întâmpla să le cumpăr în zadar.
3. Brodez într-un club cu prietenele. Am reușit să cumpărăm scheme de broderie cu mărgele și nu pot să le dezamăgesc.
4. Încă mai am nisipuri în rezerve, am nevoie să le termin pentru a nu risca să le cumpăr fără motiv.
5. Brodez împreună cu prietenele, am deja scheme pentru broderie cu mărgele și nu vreau să le las în voia sorții.
6. Îmi doresc foarte mult să încerc broderia cu panglici și trebuie să mă testezi.
7. Când brodez, mănânc mai puțin și respect mai ușor o dietă.
8. Când brodez, fumez mai puțin, aproape am renunțat.
9. Acest tablou va fi o decorare minunată pentru bucătăria noastră (sau sufragerie, dormitor).
10. Broderia intensifică coordonarea ochi-mână și antrenează răbdarea. Lucrez la auto-dezvoltare.
11. Broderia calmează nervii, peste o oră voi fi o mamă bună și soție, soră și fiică.
12. Economisesc bugetul familiei, nu am nevoie de sedative și vizite la cinema, mai bine brodez.
13. Dragul meu, schemele mele de broderie sunt ieftine, spre deosebire de telefonul tău.
D14. ar, în schimb, știi întotdeauna ce să îmi faci cadou de ziua mea.