Observam ca din ce in ce mai multa lume isi cumpara smartwatch-uri, fiind foarte multumiti de achizitia facuta. Android Wear este o versiune a Google-ului, reprezentand sistemul de operare Android, in varianta pentru smartwatch-uri. Prin asocierea cu telefoanele mobile care ruleaza cu Android, versiunea 4.3 sau mai noua, ori cu IOS, versiunea 8.2 sau mai recenta, Android Wear integreaza Google Now, oferind si posibilitatea de a descarca aplicatii din Google Play Store. Odata cu acest sistem de operare, posesorul ceasului isi va putea folosi smartwatch-ul in locul telefonului, fara a mai fi necesar sa il verifice pentru fiecare notificare. Android Wear suporta atat conexiuniea la Bluetooth, cat si la Wi-Fi, precum un telefon mobil. In plus, sistemul de operare este creat astfel incat clientul sa poata utiliza mai multe aplicatii, fara a intampina dificultati.

Caracteristici

Printre optiuni se numara si o caracteristica aparte a ecranului si anume inclinarea acestuia pentru a se aprinde automat. Mai mult, in ceea ce priveste deplasarea, utilizatorii pot gasi instructiuni de ghidare prin voce din telefon, pentru a alege modul de transport, inclusiv biciclete, pentru a incepe o calatorie. In timp ce se deplaseaza, ceasul arata directiile si vibreaza pentru a indica zona unde se afla.

Prin intermediul Google Fit sau a altor aplicatii similare, un smartwatch cu Android sprijina plimbarea sau alergarea in aer liber. Smartwatch-urile sportive au instalate un senzor special care masoara activitatea inimii, iar rezultatele finale pot fi incluse intr-un esantion, in mod automat sau la cerere. Pentru cei care isi doresc mentinerea unui stil de viata sanatos, functiile precum numararea pasilor sau calcularea caloriilor consumate pot fi accesate cu ajutorul unui astfel de ceas. Toate aceste caracteristici si multe altele functioneaza in cadrul sistemului Fit, permitand integrarea si a altor dispozitive. De asemenea, ceasul rasplateste realizarile care au ca scop indeplinirea obiectvului.

smartwatch-cu-Android