Retete pentru armonie de culoare si compozitii puteti lua de la produsele designerului francez Sophie Digard.

Creativul designer francez Sophie Digard, creeaza produse neobisnuite, crosetate. Din numeroase elemente tricotate, se obtine o panza intreaga, armonioasa in culori si textura. Cred ca multi iubitori de tricotat vor fi inspirati de acest minunat maestru!

Sophie Digard

La fel cred ca inspiratia este foarte importanta pentru toti oamenii creativi. Pentru mine, este, in principiu, punctul de plecare in proiectele mele. Aici impartasim o reteta dovedita pentru armonie de culoare si compozitie in produsele designerului parizian si talentatei coloriste Sophie Digard. Autorea lucreaza in principal in tehnica crosetarii si broderiei. Cum reuseste sa selecteze culorile atat de fin? Firele de tricotat si firele de brodat sunt produse si vopsite in conformitate cu comanda ei in Franta, apoi trimise la atelierul ei din Madagascar, unde deja se dezleaga si se impletesc produse unice.

Sophie si-a infiintat compania in 1999 si pana astazi a dezvoltat peste 100 de modele si peste 100 de nuante! In colectiile sale de accesorii sunt esarfe, stoles, margele tricotate, genti, manusi.

O calatori placuta in armonie si culoare! Speram ca aceasta colectie sa va inspire pentru noi proiecte, pentru ca prin lucrarile dvs. faceti aceasta lume mai frumoasa!

Da, din cate cunoastem pana astazi Sophie Digard nu are site, nu foloseste intrenetul, isi vinde lucrarile pe bani foarte buni doar in magazinul ei din Madagascar. Poate din acest motiv reuseste atat de multe!

O colectie cu o mica parte din lucrarile aceste artiste – AICI !