Fiind un site cu broderii, nu putem sta deoparte si de alte lucruri facute manual, care reprezinta o arta si necesita mult talent si inspiratie. Din start va spun parerea mea: ouale incondeiate la noi in Romania nu se pot compara cu nimic. Insa nu ma lasa sa trec indiferent pe langa ele nici aceste frumuseti, vizualizati o GALERIE cu fotografii!

Uimitoarele oua pictate de Jeo Leblond

So Jeo LeBlond s-a nascut in Canada, a studiat la Universitate si a luat diploma in biologie marina, dupa absolvire a urmat un curs de programe de calculator la un colegiu local. Acum, ea traieste cu sotul ei, doi copii, pisici, caini si pui intr-un sat mic din Scotia Noua.

Odata a vazut la televizor un master-class de pictura pe oua si a decis sa incerce si ea. A fost surprinsa sa vada ca nu i-a reusit nimic bun… Apoi s-a pus serios pe studiul subtilitatilor si amanuntelor! A cumparat o carte, a vizionat tutoriale video si dupa numeroase studii si multe erori la inceput, in sfarsit a obtinut un rezultat bun. Sa vanda ouale sale pictate a inceput la doar doua luni dupa primele experimente. Profesionistii pot observa incoerenta in canoane, dar ea este autodidact, si niciodata nu s-a limitata doar la pictura traditionala.

Potrivit ei insasi, Jeo spune: «Ideile mele provin din propriile mele experiente de viata si de imaginatie. Eu cred ca natura este una dintre cele mai mari surse de inspiratie pentru mine, si de multe ori veti vedea florile, pasarile si alte elemente interesante pe care le vad in fiecare zi in curtea casei mele”.

Te frapeaza si pictura in sine, si fotografiile cu schite in creion!

Acum au aparut, de asemenea, pe blog-ul sau si bijuterii pictate. Paste fericit!