Dupa un sir de articole despre diferite tehnici de lucru, diversi producatori, master-class si alte lucruri interesante de aici, azi va prezentam o impresionanta colectie de fotografii cu broderii neobisnuite gasite pe meleagurile internetului. Fragmente celebre ale lucrarilor designerilor cu renume, mostre de broderie vechi, elemente brodate din componente complexe de la rochii din moda de pe podiumuri,dar si diferite broderii frumoase cu margele si, desigur, paiete si margele de sticla – o diversitate.

Broderia uimitoare din moda Houte Couture: 47 de lucrari uimitoare

desi s-ar putea ca in unele publicatii anterioare sa fi vazut vreun detaliu din unele fotografii mai usor accesibile, ale unor autori usor de recunoscut dupa stilul broderiei. Cu toate acestea multe imagini sunt decupate din poze cu o dimensiune foarte mare, am incercat sa luam doar imaginile de inalta rezolutie, astfel incat sa fie bine vizibile detaliile.

Deci veti vedea: ornamentatii cu margele, broderii cu margele, broderie cu paiete, dantela crosetata cu margele… lista este lunga.

Paleta de culori, desigur – dupa gustul fiecaruia … o combinatie ciudata – coral portocaliu si margele verzi. Dar, broderia se pribeste interesant.

Elementele plate foarte interesante – cat de multe imagini am vazut, asa ceva n-am mai vazut niciodat. Linia din strassuri si lantul subtire din margele mici sun usor de recunoscut.

Arata grozav si florile pe velur, sau poate este catifea? … Expertii in tesaturi, ma pot corecta. Dar, ar fi mult de scris la orice fragment, mai bine va las sa admirati, stidiati voi GALERIA de imagini si sa va dati cu parerea despre acesta colectie.