Pe paginile noastre s-a gasit mereu timp si loc pentru a expune si povesti despre artisti unici si necomformisti, care isi dau frau liber imaginatiei si creeaza fara teama lucruri unice, minunate si deosebite, care te duc cu mintea si sufletul unde vor ei, cel mai des in natura. Toate ciudateniile si minunile lumii din domeniul broderiei si lucrului manual le gasiti in articolele de pe acest site.

Gradina de legume in gherghef: broderii cu volum (stumpwork) in lucrarile Veselkai Bulkan

zarzavaturi

Veselka Bulkan este o artista din Munchen. Ea este pasionata de design si creeaza intotdeauna ceva nou. Deci, Veselka si-a inventat propriul stil de lucru – broderii combinate: ea brodeaza frunzele plantelor, iar legumele si rodul fructelor le confectioneaza din pasla. Rezultatul la final – obiecte pentru design de interior care prind la suflet, fiind foarte reale. Lucrarile ei, imbibate cu bunatate si umor, au devenit o decor confortabil a multor bucatarii din intreaga lume.
Autoarea – Veselka Bulkan se inspira din plimbarile in natura, picnicuri, din ciclismul prin pajisti alpine, ferme locale, piete de flori si o cafea buna.

Un album cu lucrari ale Veselkai Bulkan poate fi vizualizat AICI !