Fiecare femeie visează la o geantă de mână exclusivistă și frumoasă, pe care o va avea doar într-un singur exemplar. Puteți achiziționa o astfel de geantă dacă dacă o brodați personal cu margele. Puteți personaliza o geantă din material pe care o aveți deja sau o puteți coase singură. Geanta poate fi brodată și cu fire, însă margelele sunt mai potrivite pentru obiect de acest fel, utilizat intens.Modalități de a decora gențile cu margele
Orice variantă ați alege pentru decorarea genților cu mărgele, în orice caz trebuie să aveți ceva material folosit pentru lucrare. Pregătiți mărgele cehe de diferite culori, precum și mărgele de sticlă. Cu siguranță veți avea nevoie de ace speciale de brodat. Ele sunt foarte subțiri și ascuțițe și au, de asemenea, o ureche mică. Firele ar trebui să fie din nailon, specială.

Una dintre cele mai importante moduri de a decora o geanta este broderia. Este folosită în principal pentru decorarea accesoriilor din mătase, denim sau bumbac. În munca dvs. puteți folosi nu numai margele, ci și paiete, margele de sticlă, strasuri și orice alt material decorativ.

Următoarea opțiune de decor este lipirea. Se foloseste pentru genti din piele, plastic si piele intoarsa. În timpul procesului de lucru, utilizați adeziv transparent cu uscare instantanee, pensete și o cârpă curată pentru a îndepărta excesul de lipici. Geanta poate fi folosită numai după ce au trecut două zile de la data confecționării. Înainte de a începe decorarea, decideți-vă asupra unei schițe a modelului pe care doriți să-l faceți. Planificați ce culoare de margele vor fi în acest model, astfel încât să se armonizeze între ele. Acesta poate fi un ornament abstract cu dungi de culoare solidă sau un model împrăștiat aleatoriu. Lucrurile devin mult mai simple când cumpărați un kit gata, care conține tot de ce ai nevoie în el. Daca vreți să vă faceți o geantă de mană pentru seri romantice sau pentru a merge la teatru, cel mai bine este să o decorați cu margele simple. În acest caz, un astfel de accesoriu va arăta elegant și sofisticat.

Ultima modalitate de a decora gențile este prin lipirea unei aplicații de mărgele gata făcute. Această aplicație este brodată separat și apoi lipită sau cusută pe produs. Acest decor este realizat dacă doriți să vă concentrați pe un model mare. Ar putea fi un boboc de trandafir înflorit sau un personaj amuzant.

Cum să brodezi o geantă cu margele?
Pentru a crea o geantă atât de drăguță, veți avea nevoie de întreaga listă de materiale, care este descrisă mai jos, și anume:

  •  fir de cusut special
  • margele, margele si pietre decorative, diverse ca marime, forma si culoare;
  • geanta din stofă sau piele;
  •  foarfece.

Gențile brodate cu mărgele sunt de obicei decorate cu o cusătură arcuită, mai cunoscută ca tehnica „în urma acului”, sau cu o cusătură snap. Aici începe treaba ușoară pentru ca toate tipurile de cusături  le puteți studia in articolele  despre cusutul cu mărgele. Manerele gentii pot și ele fi decorate cu margele, dar nu-i de dorit.