Jill Verbick O’Leary este o artista in domeniul broderiei, care lucreaza cu un amestec de fire si alte materiale, traieste si creeaza in Wisconsin. Ea brodeaza, coase cu fire si margele si invata arta firelor online prin cursuri de mass-media mixte.

Americanca Jill Verbick-Oleary nu  este o fana al “formelor mari”. Ea are o pasiune – umicile pernute pentru ace (biscornu), in fabricarea carora a realizat succese remarcabile.

“Eu cos deja de 40 de ani si in fiecare zi descopar ceva nou. Exista atat de multe idei care stau in asteptare pentru punerea in aplicare. Exista atat de multe tesaturi care inca n-au fost croite. La fel sunt  atat de multe cusaturi care nu sunt inca cusute. As avea nevoie doar pentru ca fiecare zi sa fie doar un pic mai lunga! Am decis sa iau un astfel de lucru mic, ca o pernuta pentru ace, si s-o transform in ceva extraordinar. Pentru a crea un produs-unic de felul sau, eu folosesc tot felul de broderii, mozaic Crazy, aplicatiile, crosetatul si impislirea. Sper ca fiecare dintre voi veti simti in pernutele mele bucuria pe care eu o simt la locul de munca. La urma urmei, fiecare dintre ele este o bucata din inima mea. Aa dori sa nu ramaneti indiferenti la creatiile mele si as fi vrut sa va reintoarceti la magazinul meu de multe ori”. Jill Verbick-Oleary

Eu cu siguranta “nu am ramas indiferenta” fata de aceste mici obiecte de arta, si, prin urmare ma grabesc sa impartasesc cu voi aceasta descoperire! Am ales modele deosebite de diferite forme si din diferite materiale: mere, pere, capsuni, dovleci… Va las sa admirati!

Va vom prezenta si o GALERIE intreaga cu lucarrile ei mici si neobisnuite – pernutele pentru ace ale lui Jill Verbick-Oleary.