Broderie-Art alaturi de Artgoblen (Luca’s) – doi  lideri recunoscuti pe piata din Republica Moldova, dar si in multe alte tari din lume, producatori de produse (kituri de brodat) pentru lucru manual (handmade), transformand in arta acesta frumoasa indeletnicire de lucru manual – pictura cu acul.

Broderie-Art este o companie din Moldova, infiintata la finele anului 2006 in Chisinau, in acesti ani de activitate compania a devenit un designer, developer si producator de kituri de lucru manual avand la baza o mare pasiune pentru lucrul de mina si a cusutului goblenului (tapestry) si broderiilor in cruce(cross stitch).

Numai datorita pasiunii,  placerii si satisfactiei de a crea lucruri frumoase BroderieArt in anii de activitate a reusit  sa creeze un catalog impresionant de produse de calitate. Acesta prezinta o gama larga de kituri de lucru manual pentru cusut in punct goblen (petit point), sau in cruce (cross stitch). Firma foloseste componente de inalta calitate, produse de firme straine renumite: Zweigart, Puppets, Anchor. Motivele selectate minutios, numarul redus de culori in kit (set de cusut), schemele (diagramale) usor de utilizat, alegerea cu grija a culorilor si dorinta de a oferi un produs de calitate, sunt principiile de baza dupa care se conduce firma. Find mereu atenti la cerintele si sugestiile clientilor sai firma a creat modele (kituri) cu diferite nivele de complexitate incepand cu modelele pentru incepatori, broderii de nivel mediu  pana la broderii cu un nivel avansat de complexitate, coaserea carora necesita experienta si indeminare, abilitati pe care le poseda mesteritele iscusite. Kiturile sunt produse in punct de cruce sau punct goblen, dar la cerere, orice model de goblen poate fi livrat in punct de cruce si viceversa. Kitul de broderie contine: poza de control al imaginii broderiei, fire mouline Anchor, pinza Aida pentru punct de cruciulita si pinza pentru tapiserie (goblen) produse de firma Zweigart, diagrama (schita) alb negru si instructiune pentru cusut.

Firma ofera o larga gama de produse, mareste disponibilitatea continua a stocului sau, detine controlul continuu a calitatii, modalitatea de stabilire a preturilor este flexibila.

Firma incearca sa extinda gama sa de produse, urmareste aparitia de noi produse pe piata mondiala, pentru ca clientii sai sa aiba intotdeauna posibilitatea de a invata despre noile evolutii si avantajele produselor sale participand la diferite expozitii. Sunt exigenti cu ei insisi si inteleg ca mai au mult de lucrat pentru dezvoltare, imagine, dar nenumaratele participari la expozitii, atit in tara cit si peste hotare, diverse prezentari si lansari de produse le insufla increderea ca sunt pe calea cea dreapta si ca produsele lor sunt necesare impatimitilor de arta broderiei.

Doar cu ajutorul unui ac, a unei bucati de panza, a unor fire de bumbac si a doua maini harnice si indeminatice poti uimi o lume intreaga creand prin folosirea unei simple impunsaturi de ac, folosind cruciulita sau acel punct oblic (punct goblen) adevarate opere de arta. Placerea, satisfactia si relaxarea – aceste lucruri se straduie firma sa le ofere clientilor sai prin modelele sale. Nu-si doresc sa cuprinda universul, isi doresc sa ofere doar placere si satisfactie atunci cind coaseti modelele lor. Noua – iubitorilor de goblen ne ramane sa apreciem munca lor prin achizitionarea de kituri de la BroderieArt.

Toate modelele de la BroderieArt pot fi vazute pe site-ul oficial al firmei:  broderieart.md

La fel exista toata galeria si pe pagina de facebook: kit.goblen

Comenzile se pot face pe e-mail: eu.goblen[at]gmail.com

Alta companie producatoare de kituri din R. Moldova: Istoria companiei Luca’s (ARTGOBLEN) (R.Moldova)