Dragi prieteni, care ne urmaresc, mesterite iscusite, mereu inovatoare si deschise pentru idei handmade, azi va prezentam o idee cum repede si ieftin puteti decora bradul familiei intr-un stil unic. In plus. puteti face acest lucru cu toata familia, fapt care ar aduce multa bucurie in casa.

Jucarii din fetru cu broderie pentru bradul de Craciun sau decorul casei

Materialele necesare: fetru, motive brodate, sintepon sau vata, foarfece, un sablon de carton in forma de covrig, panglica.

Se taie doua bucati de  de fetru dupa sablon, la unul dintre care se taie, de asemenea, si gaura rotunda pentru broderie. Coaseti aceasta bucata de fetru impreuna cu broderia cu cusatura „ac inapoi” sau oricare alta care o cunosteti. Daca doriti puteti coase si la masina de cusut. Faceti acest lucru cum va este mai usor si convenabil. Va puteti orienta mai bine urmarind si fotografiile din GALERIE, care va arata procesul de lucru pas cu pas.

Vedeti cum arata lucrarea din fata si din partea din spate (Am cusut in graba si nu am urmat toate regulile de cusut. De obicei pe versi sunt doar linii verticale sau orizontale). Urmatorul pas este sa coasem impreuna ambele partii, pentru atarnare coasem intre parti si panglica sub forma unei bucle.

Aproape de sfarsitul lucrarii umplem jucaria cu sintepon sau vata, apoi se coase gaura pana la sfarsit.

Gata! Jucaria voastra este terminata si puteti cu ea impodobi pomul vostru de Craciun.

Daca aveti nevoie de motive simple pentru broderie le puteti lua din albumul de AICI!

Va dorim succes si o sarbatoare de neuitat cu familia! Asteptam si comentariile Dumneavoastra, in cazul cand va fost util articolul!