Fiecare are o atutudine diferita fata de lucrarile crosetate! Unora li se par vechi si demodate, pentru altii sunt vesnic moderne, pentru unii – traditionale si creative, ca si orice alt lucru manual! Spiritul de epoca si lucrurile „din cufarul bunicii mele” cu pas increzator intra din nou in moda. Ele aduc confort, caldura si armonie in casa, deoarece sunt facute cu dragoste si grija!

A doua viata pentru mileurile crosetate si optiuni pentru un decor neobisnuit 

Suntem cu totii familiari cu mileurile crosetate din copilarie, care decorau mesele si alte obiecte de  mobilier a bunicilor. Pana nu demult, acest tip de decoratiuni interioare au fost pe nedrept uitate si trimise in sertare – nu mai sunt la moda!

Dar, cum totul in viata se schimba! mileurile crosetate in cazul dat au inceput o doua viata, din plictisitoarele decoratiuni standard pe mobila s-au transformat in lucruri de epoca, vintage, decoratiuni pentru un interior original!

Da, idei demne de designeri cu renume. Dar aici puteti voi juca rolul de designer si sa aduceti in casa voastra mai mult confort si caldura, care atat de des lipsesc in interioarele moderne.

Aici exista atat de mult spatiu pentru un zbor mare de creativitate si imaginatie!  Incepand cu alegerea culorii, modelului, formei, marimii, si terminand cu optiunea de utilizare si de plasare in interior. Deci, astazi mileurile pot avea folosiri complet diferite si uneori calitati neasteptate!

Prin urmare, cumparand un mileu crosetat, nu obtineti ceva static si complet, ci un imens domeniu pentru creativitatea si imaginatia voastra! Cu siguranta prietenii si cei dragi vor ramane impresionati!  Aici vedeti o GALERIE FOTO