Pisica amuzanta a designerului japonez Hiroko Kubota, care se iteste dintr-un buzunar – o idee simpla, dar geniala!

Minunata „idee de design” cu pisica brodata partial, care cu fata ciutata trage cu ochiul doar un pic din buzunarul camasii, i-a venit designerului japonez Hiroko Kubota intr-un mod neasteptat. Faptul ca aceasta de multe ori a cusut si decorat imbracamintea pentru baietelul ei a impins-o spre ideea la confectionarea urmatoarei camase s- decoreze cu un astfel de pisic amuzant, stiind ca fiul ei adora pisicile. Vizualizand enorma sa colectia de  „imagini cu pisici”, baiatul a ales fotografia „cea mai preferata”, iar mama a trebuit sa-si bata capul, cum sa plaseze o astfel de imagine pe o bucata atat de mica de panza cum este camasa unui copil.
De cat timp a avut nevoie mama pentru a „ascunde” pisica in buzunar, nu se stie, dar in curand a iesit la lumina, „boticul”, care l-a multumit nu numai pe fiul sau, dar, in mod miraculos a devenit si o afacere foarte profitabila. Postand fotografia pe internet, Hiroko a primit o multime de comenzi din intreaga lume si a inceput cu succes vanzarea camasilor cu „pisici in buzunar”, la pretul de 250 $ – 300 $ pentru o camasa pe paginile magazinului Etsy.

Dar, in ciuda faptului ca numarul de persoane care doresc sa plateasca o suma frumusica pentru micul „obiect de arta” brodat tot creste, Hiroko Kubota nu are in plan producearea lor industriala. Ea ca si pana acum brodeaza pisicile sale numai la cererea individuala, prin intermediul site-ului sau.

Puteti vizualiza amuzantele pisici in GALERIA de fotografii. Despre alte idei interesante cititi:

Faceti cunostinta cu Lorna (Lorna Bateman)!

Broderia cu volum – stumpwork

Broderia japoneza – Yumiko Higuchi