Portalul Ro.Goblen.Broderii ofera pe langa schemele de broderii si goblenuri gratuite si goblenuri de la firma Luca’s din Chisinau, contra cost. Preturile unui kit  de goblen este mult mai mic decat la oricare alta firma din Romania, deci merita de cumparat, mai ales ca si calitatea panzei este deosebita, ata Mouline, Anchor sau Coats Puppets. Gasiti oferte de panza Zweigart sau Aida produsa in Germania, dar si gherghefuri sau ace pentru brodat.

Ro.Goblen.Broderii si Luca’s Chisinau

Asa cum ati inteles din descrierea de mai sus, portalul Ro.Goblen.Broderii va ofera posibilitatea ca pe langa schemele gratuite gasite pe site-ul nostru, sa achizitionati si goblenuri de la firma Luca’s Chisinau, cu preturi de la producator. Daca doriti sa achizitionati produse de calitate, intrati pe pagina de FaceBook Ro.Goblen.Broderii si vedeti ce modele sunt disponibile. Cereti o oferta de pret. apoi comandati exact produsele de care aveti nevoie.

Cum platesc? Prin PayPal sau daca nu aveti posibilitatea prin transfer la BCR. Nu exista posibilitatea de a primi coletul cu plata ramburs pentru ca goblenurile vin din Republica Moldova, deci nu exista o legatura directa cu posta din Romania. Costul transportului variaza intre 10 lei si 20 de lei in functie de comanda si greutate. Nu conteaza ca sunteti intr-un sat sau in Bucuresti, coletul cu broderiile dumneavoastra ajunge in maxim trei zile lucratoare.