1. TRIPTICH
Trei imagini în rame elegante pot fi agățate pe perete foarte aproape una de alta, repetând astfel lungimea canapelei. În imaginile broderiilor, alegeți motive similare în aceeași paletă de culori, pentru că altfel vor concura cu mobilierul. Toate modurile de agatare le puteti vedea in albumul de AICI !

2. REPARTIZAREA 3 + 1
O opțiune bună pentru a aranja broderiile în camere cu o paletă de culori moderate. O pictură abstractă destul de mare poate fi completată de mai multe fotografii sau reproduceri, aliniate vertical în partea dreaptă sau stângă a acesteia. Dacă aveți imagini mici pe o ramă, atunci desenul de pe ele poate fi mai activ decât pe aceasta decât pe imaginea principală de lângă ele.

 

3. ALINIEREA pe VERTICALĂ
Această metodă de plasare este bună pentru încăperile cu tavane atât joase cât și înalte. Deoarece, în primul caz, picturile în rame subțiri (sau fără ele), situate vertical una deasupra celeilalte, pot ridica vizual înălțimea tavanului. Și într-o cameră spațioasă, această metodă va ajuta la distribuirea uniformă a încărcăturii vizuale a unui perete înalt, dacă aranjați picturile deasupra canapelei astfel încât acestea să ocupe 2/3 din partea sa.

4. AȘEZAREA PE RAFT
O alternativă bună pentru cei care nu doresc să facă găuri suplimentare în perete, în timp ce distruge frumosul tapet, poate fi această metodă. Găsiți un raft îngust de perete cu o formă curată și așezați-l deasupra canapelei. Va fi de mare ajutor pentru plasarea nu numai a tablourilor, ci și a fotografiilor de familie. În plus, pot exista mai multe astfel de rafturi pe același perete, totul depinde de dimensiunea și numărul de cadre.

5. ARANJAREA pe GRUPURI
Dacă trebuie să așezați imagini mici pe un perete mare, este mai bine să creați grupuri frumoase din ele, în timp ce alegeți o imagine mai mare, în jurul căreia vor fi amplasate cele mai mici. Trebuie avut în vedere faptul că un astfel de grup ar trebui să fie format din picturi similare ca stil, subiect și schemă de culori. De exemplu, poate fi o serie de pasteluri și acuarele, sau uleiuri și acrilice, sau doar fotografiile dvs. alb-negru.