Iubitoarele de cusut, incepatorii, dar se cei experimentati in arta broderiei stiu cat de mult cateodata sunt binevenite schemele de broderie mici.

Broderia in cruce: schemele mici de folos pentru multe lucruri

Schemele mici se potrivesc ideal pentru decorul imbracamintei pentru copii si accesorii, biscornu, felicitarile cusute manual, nasturi, bijuterii si multe alte obiecte mici, care pot infrumuseta viata voastra, dar se servi drept un cadou deosebit pentru prieteni si cei dragi. Cu atat mai potrivite sunt schemele mici in cruciulite pentru incepatori, dar si pentru copiiii doritori de a invata arta broderiei. Nu este un secret faptul, despre cat de mult poate demotiva la inceputul studilui o lucrare mare si fara sfarsit pe cei care abia incep primii pasi in stapanirea artei broderiei in cruce, astfel incat broderiile dupa scheme mici vor da un rezultat rapid si de inalta calitate.

De asemenea, un alt plus a schemelor mici in cruciulita consta in faptul, ca ele contin un numar mic de culori si nuante pentru firele de brodat, ceea ce este o investitie financiara mica, detaliu foarte util pentru inceput.

O GALERIE cu scheme mici, foarte simple si foarte dragute pentru cusut in cruce, pentru cei care au nevoie de un pic de motivatie, precum si pentru incepatori sau copii care sunt doar la inceputul stdiului de a tine acul in mana. Sanatate si spor la ac!