Fiecare familie în devenire are o zi festivă – ziua nunții. Nunta este prima din evenimentele minunate ale fiecărei familii; un cuplu frumos și fericit, plin de speranță își începe viața. Mireasa și mirele îmbrăcați în straie de nuntă sunt împreună cu familia, prietenii și cunoscuții pe care i-au ales să le fie alături. Toți aceștia le doresc o viață lungă și multă fericire. Nunta este ziua de naștere a noii familii.

Ce poate fi mai frumos decât o broderie cusută special pentru această ocazie? Broderia portretului de nuntă este cel mai frumos cadou la care se poate gândi cineva pentru miri. Dacă tânăra soție iubește brodatul, va coase cu drag prelucrarea în goblen a unei fotografii de nuntă. Dacă există cineva din familia mirilor sau cineva care iubește noua familie le poate broda un portret de nuntă. Broderia de nunta poate fi ceva simbolic, un kit cumparat cu numele mirilor si data nuntii inscrise. Cei interesati de astfel de kituri pot alege unul AICI.

Broderia portretului de nuntă este unul dintre cele mai bune moduri de declarare a iubirii și aprecierii mirilor. Portretul de nuntă brodat va aminti tinerilor de cea mai fericită zi din viața lor, și poate deveni chiar o amuletă de preț pentru o viață fericită de familie.

Pentru a realiza o broderie cât mai fidelă fotografiei, este necesar ca însăși fotografia să fie una dintre cele mai bine realizate, făcută de un fotograf profesionist. Alegeți cea mai bună fotografie ținând cont ca în aceasta să apară bine definite chipurile mirilor. E indicat să alegeți o fotografie în care mirii se uită direct în obiectiv sau aproape direct spre obiectiv. Alegeți fotografia în care mirii sunt cât mai aproape unul de celălalt. Doar așa se va putea obține o prelucrare în goblen, respectiv o broderie care să fie cât mai fidelă.

Dacă ne scrieți AICI, puteți comanda o broderie după fotografia de nuntă. Suntem bucuroși să vă realizăm schema broderiei pe care dumneavoastră să o coaseți. Trebuie doar să ne trimiteți fotografia și câteva detalii despre mărimea broderiei, numărul de culori și tipul de pânză. Vă vom oferi indicațiile cele mai potrivite pentru ca dorința dumneavoastră să devină realitate. Atasam o fotografie cu prelucrare drept model, cusuta de doamna Svetlana, din pacate n-am reusit sa aflu mai multa informatie.

Noi vom crea schema pentru dumneavoastră și vă vom ajuta să vă cumpărați ațele și pânza pentru a coase o broderie minunată
pentru tânăra familie! Sa-l brodati cu placere si iubire!

фото-схема-вышивка