In timpul cusutului la o broderie sau cand faci orice alt lucru manual este trist sa stai in tacere.

Cel mai adesea, in paralel cu lucrul manual, noi pornim televizorul si urmarim totul la rand, fara sa ne gandim la modul in care acesta ne afecteaza capul si ochii nostri? Poluarea fonica, publicitatea enervanta, trecerea de la un nivel de sunet la altul in timpul pauzelor ne oboseste capul si ne strica vederea.

Exista si alte metode mai relaxante si de folos cu care putem inlocui modul obisnuit de a asculta programele TV. Va propunem sa schimbati acest mod pe unul relaxant, care este o alternativa excelenta si gratuita. Mult mai util si placut este in timpul lucrului manual sa cititi o carte interesanta. Acum, parca asi vedea cum unii dintre voi ati facut ochii mari de mirare. Cum sa citesti o carte, cand faci lucru manual? Asta e imposibil! Ei iata ca totul este posibil in ziua de azi. Acum exista un lucruri frumoase – se numesc carti AUDIO (audiobook).

Este absolut suficient de a descarca gratuit o carte AUDIO interesanta, porniti microfonul si sunteti gata de lectura. Pe toata perioada lecturii puteti in liniste si ci folos sa coaseti, tricotati sau sa faceti alte lucrari manuale si sa ascultati o carte interesanta. Fiecare isi poate gasi biblioteca audio preferata.

Nu este un secret, ca in ziua de azi pretul multor carti obisnuite “musca”, insa modul propus de noi va da o optiune de a descarca carti audio gratuite, economisind niste bani , dar si o variatate de a-si petrece timpul liber.