In curand vom sarbatori cele mai frumoase sarbatori – Craciunul si revelionul, sarbatorile care necesita si merita multa pregatire. Astazi impartasim cu voi  cateva experiente pentru decorul de Craciun.

5 idei pentru Ghirlande de Craciun facute cu propriile maini.

Anul Nou este aproape, este tocmai timpul potrivit pentru a pregati decoruri pentru casa voastra. Va oferim idei pentru cinci ghirlande neobisnuite, care sunt usor de facut cu propriile maini. Apropo, cele mai multe din materialele pentru realizarea ideilor noastre, le veti gasi cu siguranta lacasa la voi. Deci, hai sa facem mai mult!

1. Ghirlanda de Craciun din guma de mestecat

Pentru a crea aceasta ghirlanda luminoasa si foarte neobisnuita veti avea nevoie doar de un ac cu ata si cateva pachete de Bubble Gum. A face un astfel de decor este simplu de tot, dar pentru a nu-l manca inainte de sarbatori este nevoie de vointa multa. Deci, daca aveti copii acasa – este mai bine sa nu riscati.

2. Ghirlanda de Craciun din pasla

Pentru crearea acesteia veti avea nevoie de pasla alb, foarfece si un creion. Pentru a nu fi nevoie sa desenati fiecare frunza aparte, puteti desena sablonul corespunzator.

3. Ghirlanda de Craciun „Renii lui Mos Craciun”

Pentru a face o astfel de ghirlanda veti avea nevoie de: hartie groasa sau carton in doua culori, snur si margele. Vedeti in imagini si un sablon pentru desen.

Apropo, daca va plac ghirlandele de hartie, aruncati o privire la foto de mai jos unde aveti si ideea pentru a crea ghirlande de conuri.

4. Ghirlanda de Craciun din globuri de Craciun

Globurile decorative pot decora nu numai pomul de Craciun! Fixati-le pe un snur – si veti obtine o ghirlanda frumoasa.

5. Ghirlanda de Craciun din panglici colorate

De la ambalajul cadourilor raman o multime de panglici luminoase si snururi colorate? Taiati-le in fasii de aceeai lungime, legati-le de ghirlanda electrica – si veti avea un decor unic de Craciun pentru casa voastra.