Toti cei care iubesc broderia, lucrul manual, de obicei, isi aduc aportul in arta HANDMADE in care vin cu propriile idei, unele pentru decor, altele pentru folosinta. Tot ce este facut din inspiratie si din inima ma fascineaza. Multe facute de noi sau intalnite la prieteni si alte persoane pasionate la fel ca noi vile aducem si in atentia voastra. Asa procedam si astazi – va aratam ce se poate face din 4 fete de perna, cum pot fi folosite altfel si cat de simplu, original si minunat poate fi orice lucru facut cu propriile maini.

Iubesc lucrarile facute cu acul – lucrari pentru toate gusturile! Sa cream frumusetea impreuna!

Nu trebuie sa cheltuiti bani pentru a dobandi lucruri utile si originale. Adesea, cele mai interesante si neobișnuite articole pot fi facute manual. Si aceasta lectie de lucru manual va va convinge de validitatea unei astfel de afirmatii.

Pasul 1: Cumprati sau coaseti 4 fete de perna. Aspectul lor poate depinde in intregime de gustul dumneavoastra.
Pasul 2: Coaseti-le impreunaa, astfel incat gaurile pentru perne s fie pe o parte. Ar trebui sa fie pe aceeasi parte.
Pasul 3: Cumparati cele mai simple si ieftine 4 perne.
Pasul 4: Acum nu mai ranane decat sa introduceți pernele in compartimente si voilà! Aveti o saltea pentru toate ocaziile!

Adaugand sau scazand numarul de perne si fete de perna in timpul procesului de cusut, puteti determina singuri lungimea viitorului produs.
Acest produs este ușor de spalat si curatat, asa ca ingrijirea lor este extrem de simpla si fara efort!