”Locuesc in Marea Britanie de 16 de ani – sunt originara din Africa de Sud – sunt fericita in activitatea mea de profesor si designer. Iubesc toate formele de broderie 3-dimensionale, broderiile cu volum si diferite tipuri de cusaturi, incerc sa cuprind cat mai multe dintre tehnici posibile in desenele mele!”

Lorna Bateman – designer, artist, profesor si proprietara companiei „Lorna Bateman brodat”. Originara din Africa de Sud, este deja mai mult de 16 ani locuitoare in Marea Britanie. pasiunea Lornei bateman –  broderiile cu design volumetric(3D). In colectiile sale pot fi gasite de catre iubitorii de combinatii seturi in care broderia este imbinata din broderia cu margele, panglici, cu volum si punct lin plat. Poate ati vazut in postarile boastre anterioare – seturile pentru ace. Aceste kituri pentru ace pot fi achizitionate de la compania sa intr-o varietate de modele cu diverse aplicatii concrete. La companie se mai pot achizitiona si fire vopsite manual – Chameleon, precul si o mare varietate de panglici de matase(de la River Silks).

Intreaga gama de produse a companiei a fost restructurata si reambalata ca sa prezinte un produs de calitate high end quality product  potrivite atat pentru uz personal sau pentru achizitionarea pentru cadou. Gama de produse include atat modele pentru incepatori, precum si proiecte mai provocatoare.

Va oferim posibilitatea de a vizualiza o GALERIE cu produse superbe.

Mai cititi si:

Broderia cu volum – stumpwork

Broderia japoneza – Yumiko Higuchi

Clasificarea broderiilor