Cu siguranta ca toata lumea astepta noile kit-uri si diagrame de la Luca’s Chisinau, iata de ce va prezentam doar cateva din cele mai noi modele, pe care le puteti comanda chiar acum de pe site-ul nostru. Aveti aici doar cinci din cele mai noi modele puse in vanzare de cel mai cunoscut producator de kit-uri de goblen din Republica Moldova. Iar Kit Goblen le pune la dispozitia voastra la cel mai mic pret posibil!

Mega Reduceri de sarbatori, cere oferta personalizata de pret si beneficiaza de reducerile din aceasta luna! Si nu uita, pentru fiecare distribuire pe FaceBook poti primi discount-uri substantiale la oricare dintre kit-urile si diagramele de pe site-ul nostru!

 

Diagrama de mai jos poate fi a ta daca o doresti, trebuie doar sa ne scrii si sa faci o comanda! Daca vei cumpara impreuna cu prietenele tale, valoarea reducerii se dubleaza! Cum comand o singura diagrama [kit goblen]? Fa click pe poza si in formularul ce apare sub poza posteaza comanda! Sau cere mai multe goblenuri direct de pe FaceBook!