Vreau sa impartasesc cu voi aceste minunate si uimitoare broderii minimaliste ale unei tinere broderite franceze Delphil. In lucrarile sale ea combina realismul, simplitatea si harul. Fiecare cusatura este realizata cu o precizie incredibila.

Peisagele incredibile, minimaliste si realiste ale broderitei franceze Delphil Brodeuse

Din pacate, nu exista prea multe informatii despre aceasta minunata artista. Ann si Dolphin, mama si fiica, au transformat o brutarie veche din orasul Pontarion intr-un atelier de artisti, unde ele au creat un intreg si fermecator univers al broderiei, cusutului, bijuteriilor si alte obiecte neobisnuite, confectionate manual.

Delphil a obtinut o diploma (diploma de broderie manuala) la Scoala de moda din Paris. Ea a lucrat o perioada in studio a unei broderia independente Coco Bizet, de la care ea a avut multe de invatat (studio-ul era specializat in rochii de mireasa brodate si bijuterii).

A absolvit un stagiu la Casa LESAGE (Chanel) in 2014.

Delphil spune despre sine: „Ca o persoana pasionata de natura, eu brodeze si pictez ceea ce vad, inspirandu-ma din regiunea, in care locuesc acum – Limousin“.

Apropo, regiunea se afla aproape complet in Masivul Central de Munte, deci nu este surprinzator faptul ca obiectul de broderie sunt atat de des copacii.

Lucrarile ei ma inspira foarte mult, uitandu-te la aceste mici broderii cat palma vezi in ele o lume intreaga! Sper sa va placa si voua lucrarile acestei artiste pe care le puteti vizualiza in albumul Broderii mini – Delphil Brodeuse.