Lumea insectelor este plina de inspiratie: fluturi colorati, aripi transparente de libelule, gandaci cu burtile lacuite – asa cum bine s-a dovedit, toate acestea pot fi o sursa minunata de inspiratie si isi gasesc usor locul in lumea artei.

Iata si un altfel de snur: il vedeti in actiune in uimitoarele broderii – Humayrah Poppins

In special, drept dovada cuvintelor spuse mai sus pot servi lucrarile brodate ale talentatei mesterite britanice Humayrah Poppins, in care combinatia reusita dintre sarma si snur, fire din bumbac si matase, margele si piele metalizata prind forma unor surprinzatori locuitori a unui insectar, a unor pene, copaci si ornamente.

„De multe ori ma plim prin padurea de langă casa. Acolo colectez frunze, crengi, pene și alte lucruri mici, pe care apoi le aduc acasa si le inmagazinez. Imi place sa transform lucrurile adunate in creativitate. In fiecare broderie am pus sufletul, și munca mea – este acea parte din mine pe care as dori s-o impartasesc cu ceilalti“, – spune Poppins Humayrah.

Un album cu lucrarile acestei talentate mesterite AICI !

Este demn de remarcat faptul ca artista este absolventa a Scolii Regale de broderie (Royal School Of Needlework). Va indemn sa admirati o selectie de broderii de lux, create de mainile pricepute ale lui Humayrah Poppins. Sper sa va placa la fel de mult ca si mie si poate gasiti inspiratie si idei noi!