Mai devreme sau mai tarziu, dar in cele din urma va veti trezi in casa cu o colectie impresionanta, un numar mare de broderii, cu care nu veti sti ce sa faceti. Din pacate, aceasta este o problema comuna. Multe iubitoare a coase broderii isi fac lucrarile cadou, dar si asa in casa raman in continuare mai multe broderii decat este necesar pentru un design frumos.

Puteti face un fel de expozitii, in cazul in care le veti expune intr-o continua schimbare:  cu ocazia Anului Nou atarnati lucrarile cu scene de iarna si pomi de Craciun, primavara – lucrarile cu flori si fluturi, etc.

Pentru atarnarea lucrarii pe perete nu este neaparat nevoie de batut cuie si gaurit peretii, pentru ca acum in magazine exista un sistem special de suspensie: Telescopic boom-ul de 1,5 m se monteaza pe un perete sau pe tavan, strune transparente din firele de pescuit  de 15-30 cm cu cleme de metal, franghie si niste carlige. Astfel, veti rezolva pentru totdeaua problema de a bate cuie noi si a ascunde gaurile vechi.

Cum sa plasam competent broderia in designul interierului nostru am explicat pe larg in articolul acesta.

Final Touch – utilizarea de echipamente de iluminare pe tablouri, in acest caz veti obtine o galerie adevarata. Producatorii de fire mouline de multe ori avertizeaza ca colorantii din fire potsa se estompeze la soare, asa ca este mai bine sa cumpatu lampi speciale cu protectie UV.

Cititi in articolele urmatoare si despre: –  Perioada de valabilitate a broderiilor.

Dar si despre multe alte lucruri interesante si poate noi pentru voi.

Multumiri tuturor celor care ne viziteaza! Speram ca v-a fost interesant pana acum si v-am ajutat cu informatii de folos. Va rugam sa trimiteti gandurile si comentariile dumneavoastra, pentru a ne usura evaluarea calitatii prezentarii materialelor din articolele noastre. Nu ezitati sa ne anuntati in cazul cand descoperiti o eroare.

Pentru a intelege mai bine simbolistica culorilor pteti sa va informati AICI.