Am vorbit deja despre cazul, cand trebuie sa ducem o lupta cu broderiile „prelungite”, adica incepute demult timp in urma si neterminate. In acest articol, o sa vorbim despre broderiile, care ar trebui sa fie terminate in primul rand.

Astfel, in locuri izolate stau ascunse cateva zeci de seturi, alte cateva seturi au fost comandate de curand in magazin, iar intre timp mai aveti deja in lucru cateva lucrari. Incepem a pune ordine in propriile ganduri, dorinte si obligatii.

Broderia pentru sarbatori: Anul Nou, ziua de nastere, etc.

Practica ne arata ca pentru a mentine intervalul de timp alocat de noi insine pentru acesta lucrare este foarte dificil.
Deci, este mai bine sa incepeti broderia nu la momentul potrivit, nu mai tarziu, dar mult mai devreme.

Broderia pentru copii

Copiii cresc foarte repede. Pana cand va hotarati sa executati un set de babetele pentru bebe, copilul poate merge la scoala. 🙂
Deci, alegeti modele mai mici si incepeti sa lucrati imediat!

Kiturile super fierbinti

Daca ati depus un efort deosebit pentru a fi printre primii dintre cumparatorii unui set de broderie nou aparut, fiti in concordanta pana la capat si deveniti prima care il si coase!

A aparut o idee creativa

Nu ezitati. Cele mai multe dintre idei plutesc in aer si imediat isi gasesc locul in cateva capete. Nu eclozati ideea ani de zile, coaseti macar si un prototip pentru a putea inainta drepturile de autor.

Inspiratia nu este de vanzare

In cazul in care dintr-o data o broderie v-a captat toata atentia, este mai bine sa amanati proiectul curent si sa-l incepeti pe cel nou.
Oricum va veti gandi in mod constant la acea imagine, insa inspiratia va poate ajuta sa terminati lucrarea noua mult mai repede.

Nu spune „Hop!” pana n-ai cusut

Sa nu credeti ca daca brusc va opriti  din a arata foto cu „procesul”  nimeni nu va observa acest lucru.  Vor observa precis si va vor aminti si se vor interesa:  „Ei bine, ce se intampla? Cand termini lucrarea? ”
Si daca din neatentie ati promis de a aduce broderia la intalnirea de grup pentru a satisface prietenele, apoi cel putin jumatate din cei prezenti va vor intreba despre asta.
Nu ramane, decat sa va adunati toata voita se peste „nu se poate” sa finalizati lucrarea. Cu mandrie postati imaginea pe blogul personal si o aduceti tot cu mandrie la prima sezatoare.

Schema de la un autor independent
Cumparand o prelucrare personala de la un mic autor independent, tineti cont de faptul ca un fir rar folosit sau alte materiale pentru broderia  data pot fi scoase din productie in orice moment. Procurati imediat toate cele necesare … si coaseti-l imediat!

Lucrarea la comanda
Este posibil sa regretati deja ca ati luat o comanda oarecare, dar acum este o chestiune de onoare s-o terminati, cu respectarea tuturor acordurilor.
Sau dati comanda unei prietene care are abilitatile necesare si in care aveti incredere deplina. Si pentru orice eventualitate anutati-o despre termenul limita pentru comanda cu cateva saptamani mai devreme decat data limita.

Faceti o lista, de preferinta sub forma unui fisier pentru a putea fi editat in mod constant, dupa cerintele actuale.

Si mai vrem sa va reamintim ca nu puteti amana cumpararea seturilor de broderie cu simboluri ale anului viitor. Ele sunt cautate ca painea calda, iar la mijlocul lunii decembrie vanzatorii inceteaza de a le adauga in asortiment. Faceti ca implinirea unei broderii  in timp sa depinda de voi si nu de norocul de a cumpara un set in ultimul moment!

B274 cusut de Magdalena