Tipuri de fire mouline pentru broderie

Fire mouline de bumbac. Cele mai frecvente fire mouline pentru broderii – sunt firele 100% bumbac. Vopsea durabila, nu se decoloreaza chiar si la spalarea in apa fierbinte, matasoase, durabile si o paleta de culori bogata (cu conditia sa utilizati firmele mouline produse de companiile bine cunoscute si recoamndae pe piata). In jurubita de 8 metri de fir compusa din 6 fire, cu exceptia firelor marca Madeira –  la care jurubita are 10 metri in 6 fire.

Fire mouline din in. Este o noua linie de fire din in. Culorile pastelate moi si matasoase le da un aspect special, diferit de alte tipuri de fire. Calitatea inalta este asigurata de capse lungi de in si de coloranti foarte durabili.

Fire mouline de lana si firele acrilice. Firele voluminoase de lana si firele acrilice sunt bune pentru tapiserii, perne, covoare, si alte lucrari decorative. Exista la fel o gama larga de culori.

Firele metalice. Firele mouline cu adaos de fir metalic. In acest grup sunt prezente firele cu diferite efecte: a pietrelor pretioase, a metalelor pretioase, antie, perlate. Cea mai mare gama de culori este la Kreinik, aceasta companie depaseste alte firme chiar si prin calitate.

Fire mouline Melange. Paleta firelor vosite pe sectiuni  include o varietate de nuante – de la foarte deschis la foarte inchis: cu ajutorul lor pot fi foarte repede adaugate nuante de culori in desen. Pentru a crea o imagine cu nuante frumos amestecate, trecerea lina de la o culoare la alta, efectuati fiecare cruce individual, nu pe randuri.

Fire mouline stralucitoare. Firele mouline de acest tip sunt interesante pentru a crea un efect de luminozitate si sclipire.

Fire mouline Fluorescente. Firele cu un efect de straluciresunt uimitoare in intuneric.

Pentru a face o comanda de fire de calitate: DMC, ANCHOR, Rosace – lasati mesaj AICI.

Fire mouline