Am trimis azi o comanda de „suflet”, spun asta pentru ca aceste trei goblenuri [ din cinci trimise] mi se par extraordinar de frumoase, de aceea va las sa le admirati si voi. Cele trei goblenuri au urmatoarele dimensiuni si numar de culori:

# Kit Goblen B 103 21,5×14 si numar de culori 26

# Kit Goblen BM 3004 31,5×16,5  numar de culori 24

# Kit Goblen BM 3008 41x 22 cm  numar de culori 42

Daca v-au placut, puteti sa le comandati si voi! Si nu uitati, gasiti toate modelele disponibile pe Forum! Cu pret redus doar pentru forumistele noastre, iar in curand le veti putea comanda si direct din magazinul online!

Comanda a mai continut inca doua modele superbe,  B 104 si si BM 3002! In total cinci kituri de goblen superbe! In total avem 260 de fani pe FaceBook, unde va asteptam si pe dumneavoastra, daca nu sunteti inca unul dintre ei. Avem rugamintea sa apreciati ambele pagini de FaceBook, atat Kit Goblen cat si Ro.Goblen, pentru ca de multe ori fiecare pagina ofera reduceri separate, in acest fel veti beneficia de cea mai mare reducere si veti cumpara mereu la cel mai mic pret posibil! Noi lucram pentru tine!

Nu uita sa urmaresti reducerile de Craciun si revelion ce vor fi expuse pe site! Urmeaza Mega surprize pentru toate iubitoarele de goblenuri produse la Luca’s Chisinau!