Stim ca sunteti indragostiti de kit-urile de goblen produse de Luca’s Chisinau [Luca-S.com], iata de ce incet dar sigur vom plasa toate preturile pentru kiturile produse de firma Luca’s pe site sau pe FaceBook. Am decis sa postam preturile in lei romanesti [RON], pretul fiind cel fara reducere. Este evident ca din acest pret aveti cel putin 10% reducere doar pentru ca sunteti unul din fanii paginii noastre de FaceBook.

Preturi goblene Luca’s Chisinau

Sa luam un exemplu: Macii – kit goblen cod G 275 – are pretul de lista 52 RON [atat ar fi costat kit-ul pentru un client obisnuit – care nu a dat nici macar like paginii noastre de FaceBook]. Pentru simplu motiv ca esti unul din fanii nostri, in aceasta luna poti cumpara acest Kit Goblen cu 10% reducere adica cu doar 47 de lei! Dar acesta nu este pretul final, mai poti primi inca 10% daca ai postat pe FORUM cel putin de 10 ori. Deci acum poti cumpara kit-ul de goblen Macii, produs de Luca’s Chisinau la doar 42 de lei! Daca ai crezut ca asta e totul, te-ai inselat! Daca intri in posesia codului de reducere oferit celor mai activi cititori ai site-ului Kit Goblen, poti cumpara kit-ul integral cu doar 37 de lei! Adica inca 10 % reducere pentru cei mai fideli citotori si comentatori ai site-ului si paginii de FaceBook! Ai castigat 15 RON doar pentru ca ai fost alaturi de noi inca de la deschiderea site-ului! A meritat?

Oferte preturi exceptionale pentru kit-urile de goblen Luca-s!

Cere pe forum codul tau de reducere, poti castiga pana la 50% reducere la cumparaturi in aceasta luna! Kit-Goblen este partenerul tau de incredere atunci cand vrei un goblen de calitate! Vrei sa expui goblenul lucrat la noi pe site, pentru a fi vandut? Nimic mai simplu, dupa ce ai terminat de cusut goblenul, fa o poza si posteaza-o pe forum! Noi o vom publica in galeria pentru cumparatori! Absolut GRATIS!

G 275 - Macii - Pret de lista 52 RON

G 275 – Macii – Pret de lista 52 RON

Preturile noi pentru goblenuri Luca’s pot fi gasite doar pe facebook pe pagina Kit Goblen!

Iata si pagina Kit Goblen pe Facebook! Te asteapta acolo peste 3000 de prieteni! Iar daca vrei sa discuti cu ei, hai in grupul cu acelasi nume unde sunt alte mii de prieteni!