Elementele de mobilier au o istorie lunga in orice casa. Deseori, ni se intampla sa gasim noi corpuri de acest tip care s-ar potrivi, conform imaginatiei noastre, la fix intr-una dintre camere. Partea proasta este ca de multe ori ajungem acasa si realizam ca ceea ce am crezut initial nu se aseamana deloc cu ceea ce este in realitate.

Altfel spus, daca la magazinele de specialitate scaunul s-ar fi pliat perfect noii masute, acasa iti dai seama ca este de fapt mai mare decat te-ai fi asteptat. Pentru a te ajuta sa scapi de aceasta problema, ne-am gandit sa iti prezentam un corp nou de mobilier care ar veni exact ca o manusa intr-o incapere mica, respectiv un taburete extensibil! Acestea fiind spuse, in cazul in care ti-am starnit curiozitatea, ramai cu noi pentru mai multe detalii!

Multifunctional. Unul dintre principalele avantaje pe care un taburete extensibil il prezinta este, intocmai, capacitatea sa multifunctionala. In prima faza, acesta poate fi folosit strict pe post de taburet, urmand ca mai tarziu (atunci cand este nevoie) sa se rabateze si astfel, sa se transforme intr-un pat. Acest spatiu extra de dormit este ideal atunci cand ai parte de musafiri si nu prea ai unde sa ii pui sa doarma. Pe de alta parte, taburetul poate fi folosit cu mare succes pe post de masuta de cafea.

Il gasesti si in Romania. Daca in trecut taburetii extensibili erau un lux pe care foarte putini si cu greu il aveau, in zilele noastre lucrurile s-au schimbat radical. Fiind un produs cunoscut la scala mondiala, propagarea anuntului si a avantajelor pe care le aduce nu a fost nici dificila, nici costisitoare, motiv pentru care rezultatul final a fost de mare succes in capitala si nu numai. Cu putin noroc, taburetul extensibil poate fi gasit intocmai in culoarea si nuanta pe care o ai in minte, astfel incat sa te bucuri in totalitate de amplasarea acestuia in locul cel mai de pret din incaperea ta. In plus, partea buna este ca ocupa foarte putin spatiu, ceea ce inseamna ca acesta din urma nu va fi un criteriu determinant pentru decizia de a-l achizitiona sau nu.

In final, decizia se afla in mana ta. Indiferent de ce parte de situezi, trebuie sa conchidem faptul ca taburetul extensibil este o alegere ideala pentru fiecare dintre noi, intrucat este mic, chic si usor de folosit in orice situatie neprevazuta