Există atât de multe subiecte pe care doriți să le brodați. Unele chiar sunt deja în ladița cu comori și își așteaptă rândul! Cum puteți accelera procesul de cusut pentru a putea broda mai rapid tot ce vă place? Iată câteva dintre sfaturile noastre.

Nr. 1
Pentru a broda mai repede, utilizați ambele mâini în procesul de coasere. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un suport de brodat la care este atașat un cadru sau gherghef cu broderia întinsă. Datorită faptului că nu trebuie să țineți rama cu broderia în mână, mâna a doua poate participa direct la procesul de broderie, și anume „prinde” acul care este scos în partea verso a lucrării și împins de pe verso înapoi în punctul de coasere al pânzei. Se crede că cusutul cu ambele mâini va crește viteza de cusut de 1,5-2 ori.

Nr. 2
Încercați să brodați cu un ac reversibil. Acesta este un ac care este aproape de două ori mai lung decât un ac obișnuit, iar ochiul său este în mijloc. Desigur, lucrul cu un astfel de ac va necesita ceva obișnuință (precum și lucrul la un suport). De ce se brodează mai repede cu un ac cu două vîrfuri, când v-ați adaptat la acesta? Ideea este că nu mai e nevoie să întoarceți acul pe verso.

Nr. 3
Brodați in tehnica cu parcare. Sensul acestei metode de brodat este că broderia nu este realizată după culori, ci în ordine (fie de-a lungul liniilor, fie în pătrate). Mai multe fire dmenționează broderițele, la început nu este ușor să brodezi prin metoda parcării, deci nu veți obține imediat o viteză de brodare mai mare.

NR. 4
Selectați corect lungimea firului de lucru. Da, pare un sfat simplu. Pentru fiecare broderiță, lungimea este diferită. Dar, conform informațiilor din manuale despre tăiere și cusut, lungimea firului nu trebuie să depășească 50 cm. În opinia noastră, cea mai bună opțiune este de aproximativ 40 cm. Un fir mare este predispus la răsucire și legare în noduri.

Nr. 5
Folosiți o aplicație electronică specială care vă va permite să nu uitați să alocați timp pentru broderie în fiecare zi și, în consecință, să vă finalizați mai repede munca. Descărcați aplicația, introduceți numărul de cruci sau ore pe care sunteți gata să le petreceți pentru broderie pe zi, setați ora exactă pentru începerea lucrului și activați un memento despre aceasta. Aplicația vă va ajuta să organizați procesul perfect, să faceți în mod regulat ceea ce este planificat și, bineînțeles, să fiți mândri de voi înșivă!