Sunt mereu in cautare de noi experiente, de noi cusaturi, de noi tehnici de lucru, de idei noi… Stiti vorba aia: cine cauta – gaseste!? Am gasit si eu. De cand am gasit aceaste minunatii brodate, nu mai am liniste, vreau neaparat sa incerc acesta tehnica, sa-mi pun la incercare capacitatile. Precis cand am un rezultat il voi impartasi cu voi, pana atunci impartasesc cu voi minunatele broderii cu volum:

Uimitoarele broderii cu volum – Christiane Paris

Vreau sa impartasesc cu voi frumusetea uimitoare, uimitoarele lucrari cusute in uimitoarea tehnica de broderie – broderia cu volum! Autoarea lucrarilor prezentate in GALERIA de fotografii este Christiane Paris. Ea locuieate in Belgia si lucreaza broderii cu volum. Ea este foarte atenta la cele mai mici detalii. Totul este foarte realist, desprins din natura. ai impresia ca la un moment dat, lucrarile ei vor prinde viata – pasarile vor zbura, animalele vor alerga… In afara de: “Da,  sunt vii …!” – Nici un alt gand, nici o alta fraza nu-ti iese din gura…

Viata este plina de explozii de lumina, daca vrem sa le vedem! Frumusetea naturii, creativitatea umana, sensibilitatea animalelor si a anumitor idei sunt acolo in acele lucrari pentru a ne reaminti de ele in fiecare dimineata!

Momentele de creatie raman un mister si fiecare dintre cei talentati le simt si le redau in felul lor. Talentul Christianei Paris a fost sa fie broderia cu volum, pe care le coase cu multa migala, fara a avea o pregatire profesionala pentru asta. Talentul ei nu se opreste aici – tot ea face si ramele pentru broderiile ei incredibile.

Printre broderiile ei preferata mea: o fata de masa de la Paris Christiane … o finete de vis a picturii cu acul, toate in relief si 3D, frunze si ariciul, chiar fluturele zboara in aer…

Ne-ar place sa aflam si impresiile voastre despre aceste lucrari. Mai cititi despre broderii interesante:

O altfel de broderie – Mitra McQuilton;

Broderia cu volum de la Yuri Hovsepyan;

Jill Verbick-Oleary si pernutele ei pentru ace