Dupa cum am mai scris pe paginile noastre si vom urma sa o facem in continuare despre toate tipurile de broderii si arta manuala, astazi va vom scrie despre broderia cu volum (stumpwork) si broderia cu panglici (ribbons). Pe aceasta pagina gasiti ALBUME cu multe fotografii cu aceste tehnici de cusut, dar si albume cu seturi la comanda, pe care sa le faceti voi.

Dabbie Gay  si casele ei de vis in miniatura in tehnicile broderia cu volum si panglici

Broderia cu volum si panglici a atins in zilele noastre un nou varf de popularitate, multe materiale noi si tehnicile amestecate le permit autorilor sa creeze lucrari noi si absolut originale.

Un vis in miniatura (ai putea zice intr-o coaja de nuca) – asa s-ar putea descrie minunatele lucrari ale lui Dabbie Gay din Melbourne (Australia).

Fiind arhitect dupa studii si o persoana foarte creativa, Dabbie Gay a inceput sa creeze casele de vis in miniatura pentru clientii sai. Broderia cu panglici si broderia cu volum, detaliile fine si multe idei originale fac ca lucrarile ei sa fie unice si uimitoare! Si dupa cum se vede foarte bine vandute!

Inspirati-va si creati cate mai multa frumusete! Asteptam si comentariile voastre la toate temele oferite pe site!

Mai multe modele cu lucrarile lui Dabbie Gay le puteti vedea AICI!