Dragele mele, am decis sa va facem o rubrica speciala, unde sa puteti scrie si voi, asa cum este normal cand vine vorba de prietenii ce au aceleasi placeri – arta de a picta cu acul. Iata ce ne-a transmis una din prietenele noastre.

„Dupa cateva peripetii am intrat in posesia coletului cu kiturile de goblen. Am ajuns ca o floricica la autogara, fericita ca am avut conexiune buna si nu am asteptat mult in statie si dupa o scanare rapida a masinilor parcate acolo realizez ca nu e nici una cu numarul cautat. Am scos biletelul din geanta, telefonul si m-am pus pe sunat. Mi-a raspuns soferul si mi-a spus ca nu sunt bine si ca trebuie sa mai merg un pic mai in fata.

Kit-uri de Goblen

Kit-uri de Goblen

Am mers, am vazut o parcare de care zicea doar ca era intr-un service auto, am intrat asa cam cu inima indoita si am inceput sa ma binoclez la numerele de masini. Dupa ce am ajuns la o masina care era pe butuci si cand am vazut ca in fata nu mai era mare lucru am facut stanga imprejur si am zis ca sigur am gresit parcarea. Dupa am descoperit (in aceasi directie data de el) unde e efectiv gara (cu peroanele) si fericita iau iar la binoclat masinile. In final tot nimic, asa ca m-am pus pe sunat iar. Si imi zice ca ma vazut, ma intrebat daca nu sunt cu o geaca lunga si neagra si o caciula rosie, eu daaaaa, el ca mi-a facut cu mana, eu ca nu am vazut nimic, in final am realizat ca e in parcarea cu service-ul. Asa ca m-am dus inapoi, am luat toata curtea la scanat si pe la mijloc a inceput si un caine sa ma latre, dar nici tipenie de om, in final il sun ca de fapt sa aflu ca masina nu e la vedere ca e in service ca a avut probleme cu ea si a iesit si el din cladire… Coletul l-am preluat fara probleme, ma costat 25 ron. Probabil ca tu cand platesti acolo ne „taxezi” pe noi exact la curs, aici fiecare cere dupa cursul propriu… oricum nu am comentat nimic, am platit, am luat coletul si am plecat spre casa.

Acum ca v-am plictisit cu peripetiile mele, va anunt ca am trecut si pe la prietena mea si i-am lasat panzica. A zis ca scrie si ea cand ajunge acasa ca va linistiti ca a primit-o.

Mersi mult pentru ajutor si o sa mai apelez cu incredere la tine cu o mica diferenta: prefer sa platesc transportul voua prin transfer chiar daca e separat de plata produselor (cum a fost acum ca nu a mai venit coletul in formatia initial).

Sarbatori fericite altaturi de cei dragi!