Dupa cum am scris in articolul precedent despre Din vechi si inutil – NOU si de FOLOS, astazi vom scrie despre noua viata a lucrurilor vechi – blugii.
Dar, fie ca este vorba despre faimoasii „Levi”, „Wrangler”, „Lee”, fie de creatiile unor croitori necunoscuti, mai devreme sau mai tarziu, orice blugi isi pierd aparenta prezentabila si se instaleaza pasnic pe rafturile dulapurilor si mezaninelor noastre.

Lumea miraculoasa a blugilor sau noua viata a lucrurilor vechi – blugii.

Asa am acumulat si eu cateva perechi dintre acestia, care tocmai si-au terminat serviciul, dar au ramas inca destul de puternici. Nu este atat de usor sa ne despartim deodata de lucrurile indragite, asa ca gandul de a le da o viata noua nu s-a lasat asteptat prea mult.

Pentru inspiratie am hotarat sa hoinaresc prin reteauna nemarginita a internetului . Numarul de lucruri care pot fi făcute din blugi vechi iti uimeste cu adevarat imaginatia si te face sa te minunezi la nesfarsit de creativitatea si talentul meseriasilor care le-au creat.

Dupa ce am vizitat zeci de site-uri, poate si mai multe (cine le numara), am adunat o selectie a ideilor cele mai originale, simple si atat de minunate despre reincarnarea blugilor merituosi, pe care le impartasesc cu voi cu mare placere.

In ALBUMUL de aici veti gasi idei pentru:

1. Albume, carnete de note
2. Bijuterii si accesorii
3. Suporturi pentru bucatarie
4. Sorturi de bucatarie
5. Jucarii umoi, cuverturi si paturi
6. Organizatoare pentru lucruri
9. Genti si rucsacuri
10. Rame foto si multe altele

Vizualizare placuta si spor la creatie!