Chiar daca ne ocupam de obicei de cusut goblenuri si broderii, suntem si noi pana la urma femei, deci ne place sa aratam cat mai placut ( unii ar spune bine, dar eu stiu ca bine aratam oricum, mai ramane sa fim atragatoare pentru sotii nostri cand terminam de brodat ). Ce propun eu este sa aruncati o privire la produsele oferite de un magazin online descoperit recent, sper sa va placa ce gasiti acolo, veniti si voi cu idei si recomandari, eu una nu vreau decat sa va spun ca magazinul s-a deschis si ca mie mi-a placut ce am gasit acolo.

Despre gusturi nu se discuta, asa stiam eu de multa vreme, insa stiu ca daca-ti doresi o lenjerie sexy poti sa stai comod in scaunul de acasa si sa umbli intr-un magazin virtual, sau online cum se mai spune si astfel sa-ti alegei exact ce ti se potriveste mai bine. Evident ca poti sa alegi impreuna cu sotul, sau daca vrei sa-i faci o surpriza poti sa nu-i spui nimic. Eu as alege un corset, am auzit ca barbatii se dau in vant dupa ele, asa ca poti sa-ti iei si tu cateva, nu sunt scumpe de loc.

Mi-a atras atentia si un set de menajera, stii tu de care zic, din cele la care sotii fac ochii cat cepele cand le vad seara la reclame, eu as incerca sa cumpar si unul din acesta, nu vad cu ce te-ar deranja sa-ti imbii astfel sotul sa faceti curatenie impreuna!