Fire mouline „PALMIRA 180” – fire de brodat de inalta calitate, care se potrivesc cu cerintele estetice si tehnice, dar au un pret accesibil.

Noutati in lumea broderiei – firele de brodat mouline „PALMIRA 180” 

Aceste fire mouline de MARCA „PALMIRA 180” sunt oferite  de Compania „NOVA Sloboda” din Rusia.  Dar ca si in multe alte cazuri imediat au aparut aceleasi fire si in China. Acum doar cei care vor avea curajul sau posibilitatea de a le incerca, ne vor spune impresiile sale.

Molineurile sunt 100% fire din poliester cu o grosime uniforma pe intreaga lungime, nu se incurca, sunt rezistente la rupere, la coasere, nu se decoloreaza si sunt rezistente la tratament termic. Fire este disponibil in jurubite de 8 m. fiecare in 6 fire.

Paleta de culori de ata „PALMIRA 180″ include 442 de culori, aceasta poate fi utilizata atat la broderii simple, cat si la lucrari complexe, cu o multime de nuante pentru a efectua orice broderie artistica. Procesul de brodat cu fire „PALMIRA 180” este frumos si distractiv, iar lucrarile finite corespund celor mai inalte standarde.

PALETA de culori „PALMIRA 180″, dar si multe alte palete de culori le puteti vedea in acest ALBUM!

Paleta de culori „PALMIRA 180” contine 442 col. Coincide cu numerotarea firelor mouline DMC (Franta) sunt de calitate, cel putin asa ne spune producatorul „NOVA Sloboda” din Rusia.