Cele mai multe dintre voi stiti deja ca exista o deosebire de pret atunci cand discutam de broderie raportat la goblen. Codurile sunt diferite, cele care sunt lucrate in punct goblen au simbolul G in fata iar cele care sunt broderii au B mare in fata numarului de identificare al kit-ului.

Preturi broderie Luca’s Chisinau

Asa cum au observat cele ce au cumparat deja de la noi, diferenta dintre un kit de tip broderie poate fi destul de scump fata de unul de tip goblen – iar diferenta de pret este evident legata de cantitatea de ata in principal, dar nu numai – dimensiunile difera si ele. Spre exemplu, in cazul broderiei cu trandafiri, dimensiunea este de 34,5×25,5 cm, pe cand in cazul celei in punct goblen dimensiunile sunt 24,5×18 cm. Iata de ce kit-ul de goblen coasta fara reducere doar 59 de lei, pe cand kit-ul broderiei costa [tot fara reducere] 106 lei [RON].

Preturi broderie Luca’s Chisinau

Ati vazut deja ca broderia cu trandafiri costa fara reducere 106 lei [RON], insa asta doar daca nu ai beneficiat de nici o reducere! Pretul fiind deja marisor, o reducere de 10% pentru simplu fapt ca ai dat like celor trei pagini de facebook din subsolul site-ului [Ro.Goblen, Kit.Goblen si Magazine Online – unde vei putea sa vinzi si tu goblenurile lucrate – dar in strainatate – deci la un pret dublu fata de Romania], inseamna o reducere de 10 lei! Pret cu reducere minima pentru broderia cu trandafiri B 485 este de 96 de lei! Dar ce te costa sa postezi pe Forum si sa mai primesti inca 10 lei reducere? In felul acesta, ai ajuns deja la pretul de 86 de lei! Si ca sa fie si mai bine pentru tine, in aceasta luna, daca ai obtinut codul de reducere, mai primesti inca 10 lei reducere – in total 30 de lei reducere! Pret final cu 30% reducere – 76 de lei!

Iti mai oferim o surprizaa, pentru cazul in care ai comentat pe FaceBook, intoarce, pretul in oglinda! Adica poti sa cumperi kitul broderiei cu trandafiri cu doar 67 de lei [RON]! Afla detaliile pe FORUM!

Broderie Luca's - Trandafiri - B 485 - 106 RON

Broderie Luca’s – Trandafiri – B 485 – 106 RON