Am tot scris aici in cea mai mare parte despre goblenuri si broderii in cruce.

Apoi  am dus tema broderiei mai departe, v-am informat despre tehnicile de cusut broderii cu margelute, panglici. Se vede clar, ca imaginatia creativa a omului nu are limite. Cand am hotarat ca stim deja destule, chiar daca inca nu am insusit toate tehnicile la nota 10, am descoperit niste broderii uimitoare, care te lasa fara grai, te duc in paradisul plin de floare, culori si pasari. Pasarile, care ma incanta. N-am putut trece pe alaturi fara sa va aducem si voua spre admiratie aceste minunatii, create de mana unei Doamne, despre care nu stiu prea multe, dar de acum inainte precis o sa caut si alte informatii.

Tot ce am putut pentru a afla despre aceasta iluzionista, poti zice si vrajitoare in doemniul broderiei, este ca numele ei este Elza Bester Dejager, care locuieste in Africa de Sud, in Cape Town, si ca a lucrat in South African Airways.

In broderiile ei utilizeaza foarte multe si diferite tehnici de broderie. Intr-un interviu, ea a spus: „Nu ma intrebati cat de multe culori am folosit – nu tin evidenta, dar precis am folosit foarte multe. Din fericire, de-a lungul anilor, am acumulat o camara intreaga de fire”.

In unele lucrari am avut impresia, ca foloseste fotografia imprimata pe material, peste care Elsa apoi brodeaza.

Voi cauta cu siguranta mai multe informatii, poate le gasiti voi si le impartasiti cu noi, dar acum – sunteti invitati nostri sa va bucurati din plin de aceste IMAGINI uluitoare!