Emily Ferris de 22 de ani – mai ieri studenta, azi deja absolventa a „University of Lincoln, BA (Honours) Media Production” din Suffolk (Marea Britanie), illustrator, designer si fotograf, precum si o persoana fericita, care se ocupa cu ceea ce ii place. Fericita, pentru ca este la tanara varsta de 21 de ani si si-a gasit chemarea, a atins deja un standard excelent de calificare. Ii place sa brodeze in tehnica artistica animale de padure, cateodata plante si ciuperci. Dar directia principala a creativitatii sale – sunt broderiile cu animale de companie.

Uimitoarele broderii cu animale ale lui Emillie Ferris

Totul a inceput cu un simplu hobby. Odata Emily a postat cateva fotografii cu munca sa si multi oameni s-au bucurat si au ramas incantati! Au inceput sa vina comenzi, iar acum nu mai este doar un hobby, ci un loc de munca care aduce placere si bucurie.

Emily impartaseste adesea secretele sale de calificare, vorbeste despre momentele de cretie si dificultatile intalnite. Ea coase cu un singur fir de ata DMC, acest lucru ii permite sa redea cat mai veridic cele mai fine detalii posibile. De exemplu, una dintre cele mai dificile momente pentru ea – sa gaseasca cea mai realista si armonioasa paleta de culori pentru broderiile cu animale. Acest lucru ii ia o multime de timp. Insa pentru o singura broderie Emily petrece la cusut in medie 13-18 ore. Viseaza sa creeze ilustratii pentru reviste si coperti de carte, sa publice propria sa carte… Toate lucrarile sunt proiectate si brodate doar de Emillie Ferris.

Vedeti si GALERIA cu imagini pentru a va convinge cat de expresive sunt lucrarile ei!