Unele persoane se plictisesc de obisnuit, de munca asidua la un calculator, de terlefoane, de agitatie… si atunci cauta o evadare din obisnuit, se apuca sa inventeze stiluri si ajung sa devina cunoscuti anume prin asta.

Broderiile de la Kaja in stil naniewymiar despre intuneric si tacere care va vor aminti de secretele din noapte ale lumii

aab03bf7d99f93a2a6d3271bde843197d37fgx

Kaja locuieste in Wroclaw, in Polonia. A inceput sa brodeze doar cu 2 ani in urma – a trebuit sa-si antreneze incheieturile, obosite de la munca in timp ce lucra la calculator. Dar, treptat, mestesugul a devenit hobby-ul principal al ei, apoi s-a transformat in munca. A studiat singura prin metoda cu incercari si greseli, prin ace frante si fire pierdute – dar a meritaa, mesterita a dezvoltat propriul sau stil misterios de noapte!

Kaja se inspira din natura mai presus de toate si despre asta este vorba in lucrarile ei. Treptat, Kaya si-a deschis un atelier de lucru in care, in plus fata de creativitate, a inceput sa predea broderie – invata pe altii nu numai cum se lucreaza cu acul, ci si arta mentinerii calmului si abilitatea de a-si pastra calmul si a duce un dialog cu sine insasi prin munca manuala. Cand te uiti la lucrarile ei pacificatoare, iti amintesti noptile tale in natura si toata magia asta, incepi sa crezi ca Kaja a invatat sa stapaneasca perfect tacerea interioara si exterioara.

Sa aruncam impreuna o privire la aceasta lume fascinanta! Se pare ca undeva exista bufnite zburatoare, lumini, peisage sub clar de luna…

Munca ei preferata cu indragostitii… Vedeti si ALBUMUL cu lucrarile aceste mesterite!

Atmosfera la mesterita este, de asemenea, creativa, originala si misterioasa.
Ati fost incantati de aceste peisaje brodate pe timp de noapte? Ati vrut sa meargeti la o plimbare sub clar de luna?